REKLAMI GEÇ

Denizlili Özdemir, Edirne Valisi oldu

Denizlili Özdemir, Edirne Valisi oldu

Bakanlar Kurulu kararı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla 22 valinin merkeze alındığı, 24 yeni vali atamasının yapıldığı ve 26 valinin de yerleri değiştirdiği kararnamede Denizlili bir isim de yer aldı. Çal doğumlu olan Günay Özdemir, kararnameyle Kars’tan Edirne Valiliğine atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 11:13

Uzun süredir beklenen Valiler Kararnamesi, yeni hükümetle birlikte hazırlandı. Görev yeri değişen 26 validen birisi de Denizlili Günay Özdemir oldu. 23 Mayıs 2014’ten bu yana Kars Valisi olarak görev yapan Özdemir, ülkenin en doğusundan ülkenin en batısındaki Edirne’ye atandı.

GÜNAY ÖZDEMİR’İN BİYOGRAFİSİ
Çal’da 1965 yılında doğan Günay Özdemir, ilk ve ortaöğrenimini Dağal ve Çivril’de yaptı. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Mesleğe 1988 yılında Afyon Kaymakam Adayı olarak başladı. Daha sonra Afyon’un Evciler, Tunceli’nin Hozat, Aydın’ın Yenipazar, Kırıkkale’nin Keskin, Sivas’ın Suşehri, Kütahya’nın Simav ilçelerinde kaymakamlık yaptı. Kütahya, Balıkesir ve İstanbul Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Valilikte ilk görev yeri olan Kars’a 23 Mayıs 2014’te atanan ve yeni kararnameyle Edirne Valisi olan Günay Özdemir, evli ve iki çocuk babası.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Temmuz 2025 Perşembe 25 40Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 24 39Sıcak
12 Temmuz 2025 Cumartesi 23 39Sıcak
13 Temmuz 2025 Pazar 24 40Sıcak
14 Temmuz 2025 Pazartesi 25 42Sıcak