REKLAMI GEÇ

Denizlililer bu yürüyüşte buluşacak

Denizlililer bu yürüyüşte buluşacak

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan ve onbinlerce kişinin katılımıyla gelenekselleşen yürüyüş, 29 Ekim’de yine Denizlilileri buluşturacak.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2014 Cumartesi, 15:25

Cumhuriyet Kadınları Derneği Denizli Şube Başkanı Nadire Günaydın Yantır, Cumhuriyet Yürüyüşü ile ilgili yaptığı çağrıda, “Ülkemize baktığımızda heryerde bir sıkıntı görüyoruz. Bir tarafta bölücü hainler tarafından gönderden indirilip yakılmaya çalışan Türk bayrağımıza yapılan saldırılar, diğer tarafta Ulu Önderimiz Atatürk’ün büst ve heykellerine yapılan saldırılar, yakılan okullar ve bölücü açılımlar devam etmektedir” dedi.

Cumhuriyet kadınları olarak ülkede yaşanan tüm bu olayları kabul etmediklerini söylen Yantır, “Bizler tıpkı Kuvay-i Milliye Kadınları gibi, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, bayrağımıza ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu, fakat diz çökülmeye çalışılan Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve kazanımlarını korumak için hep birlikte el ele, yürek yüreğe mücadele ediyoruz. Denizli halkını da bu mücadeleye ortak olmaya çağırıyoruz.Cumhuriyet yürüyüşüne eşinle dostunla komşunla kardeşinle arkadaşınla beraber bayrağını, yüreğini, umudunu ve cesaretini al ve bize katıl” dedi.

29 Ekim Çarşamba günü saat 19.30’da gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Yürüyüşü,Atatürk Stadyumu önünden başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu