REKLAMI GEÇ

Denizli’nin başarılı öğrencilerine altın

Denizli’nin başarılı öğrencilerine altın

Vali Şükrü Kocatepe, 2015-2016 eğitim öğretim yılında ulusal ve uluslararası yarışmalarla spor müsabakalarında başarı göstererek dereceye giren Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin şampiyon öğrencilerini altınla ödüllendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2016 Salı, 10:21

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
Eğitim öğretim yılında ulusal ve uluslararası yarışmalarla spor müsabakalarında başarı gösteren öğrencilere ödül için Sema-Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen törene; Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever işadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu, Colossae Termal Otel Genel Müdürü Şeref Karakan, öğretmen, öğrenciler ve davetliler katıldı. İşadamı Abdurrahman Karamanlıoğlu, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, sonraki senelerde dereceye giren ve ödül kazanan öğrencilerin artması isteğinde bulundu.

Vali Şükrü Kocatepe, başarılarla adından söz ettiren okulun turizme de eleman yetiştirdiğini belirterek, “Ülkemize çok önemli bir getiri sağlayan, cari açığımızın önemli bir bölümünün kapatılmasında büyük etkisi olan turizm sektörünün daha da gelişmesi açısından siz değerli öğrencilerimizin bu başarıları çok önemli. Ülkemizi ziyaret eden turist sayısının ve turizm gelirimizin artırılmasında bu başarılı turizmcilik faaliyetlerinin payı oldukça büyüktür. Dolayısıyla bu başarıları elde eden sizler isimsiz kahramanlarsınız. Yatırımcı işadamlarımız dünya standartlarında oteller yapıyorlar ve bu sayede ülkemiz artık turizm ve otelcilik sektöründe söz sahibi ülkelerin başında yer alıyor. Ama bu otellerin ve turizm sektöründeki diğer faaliyetlerin dişlileri sizlersiniz” dedi.

Törenin sonunda, 5. Alanya Altın Kepçe Aşçılık Yarışması, Mavi Fethiye Ulusal Yemek Yarışması, 5. Genç Şefler Aşçılık Şampiyonası, Çeşme Yöresel Yemek Yarışması, 8. Antalya Altın Kep Uluslararası Aşçılık Yarışması ile Türkiye Karate Turnuvası, İl Judo Turnuvası, İl Grekoromen Güreş Turnuvası ile İl Gençler Güreş Turnuvasında dereceye giren öğrenciler, Vali Kocatepe ve diğer protokol üyeleri tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

denizli-vali-ogrenci-altin-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Temmuz 2025 Salı 22 37Sıcak
2 Temmuz 2025 Çarşamba 23 36Sıcak
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 34Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 19 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 21 37Sıcak