REKLAMI GEÇ

Kar kapıya dayandı

Kar kapıya dayandı

Bir süredir bahardan kalma günler yaşayan Denizli’ye kötü haber. Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre yarın (6 Aralık Perşembe) bir çok ilçede kar etkili olacak. Kar ile birlikte hava sıcaklıkları da hissedilir derecede düşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2018 Çarşamba, 12:51

Denizli’de bahardan kalma günler bitiyor, yerini soğuk ve yağışlı hava alıyor.

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre yarın (Perşembe) kentin önemli bir bölümü soğuk ve yağışlı bir havanın etkisi altına giriyor. Denizli’nin bir çok ilçesinde kar bekleniyor.

7 İLÇEDE KAR VAR
Meteoroloji verilerine göre yarın Acıpayam, Çal, Çardak, Çivril, Serinhisar ve Tavas’ta karla karışık yağmur bekleniyor. Çameli’de ise etkili kar yağışı olacak. Denizli’nin turizm merkezlerinin Kayak Merkezi de yağan kardan nasibini alacak.

MERKEZDE YAĞMUR VAR
Denizli’nin 7 ilçesi kar beklerken, kent merkezinde yer alan Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde de yağmur var. Yağışların hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK
Kar ve yağmur ile birlikte kentte hissedilen hava sıcaklıklarında da ciddi düşüşler yaşanacak. Özellikle kar beklenen ilçelerde Perşembe günü sıcaklıkların -4 derecelere kadar düşmesi bekleniyor. Kent merkezinde de yağışlara bağlı olarak hava sıcaklıklarında ciddi gerileme olacak.

TRAFİKTE DİKKAT!
Kar ile birlikte trafikte de olumsuzluklar yaşanacak. Yetkililer, sürücülerin özellikle yüksek kesimlerde ve kar beklenen ilçelerde dikkatli olmalarını istedi.

Yorumlar

Ahu   -  Bağlantı 6 Aralık 2018, 00:06

Niçin karı kötü olarak nitelendiriyorsunuz? Kar mikropları öldürür, temizliktir, güzelliktir. Dilerim Denizli’nin merkezine de kar yağar, hasretle bekleyen çok insan var.

Muhlis Gürsoy   -  Bağlantı 5 Aralık 2018, 16:24

Kar geliyor haberini bazıları için “kötü haber” yazdınız, merkezde oturup da 2 yıldır kar bekleyen benim gibi gençlere “iyi haber” aslında. Hem mikroplar ölüyor.

İnşallah buraya da yağar. Kim bilir, resmi tatil gelirse?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu