REKLAMI GEÇ

Denizli’nin güneyi karla kaplandı

Denizli’nin güneyi karla kaplandı

Denizli’nin bir bölümünde yağmur, bir bölümünde kar var. Güney bölgesindeki yüksek rakımlı yerleşim birimleri gece başlayan kar yağışının ardından beyaza büründü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2016 Pazartesi, 09:54

Kar yağışı gece başladı. Denizli-Antalya karayolunun Cankurtaran geçişinde etkili olan kar yağışı ile sürücüler zor anlar yaşadı. Cankurtaran’da yağış nedeniyle oluşan buzlanma ve kaygan zemin nedeniyle yaralamalı trafik kazaları meydana geldi.

denizli-guney-karla-kapli-cameli

ÇAMELİ’DE KAR KALINLIĞI 20 SANTİMETRE
Yüksek rakımlı ilçelerden Çameli ise kar yağışının en etkili olduğu yer. Gece başlayan ve sabaha kadar süren kar nedeniyle okullar tatil edildi. Çameli’de kar kalınlığının 20 santimetreye ulaştığı, bu nedenle ulaşımda sıkıntılar yaşandığı bildirildi.

denizli-guney-karla-kapli-araba-kaydi
MİDİBÜS KAYDI

Yaylapınar-Kalınkoz-Çameli seferini yapan bir midibüs, kar nedeniyle kaza tehlikesi atlattı. Zincirsiz olarak yola çıkan araç, bir süre sonra kayarak şarampole düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Zincir takılmasının ardından midibüs yola devam etti.

denizli-guney-karla-kapli-yol-1
FETHİYE YOLU KAPANDI

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçenin mahallelerle bağlantısında bir sıkıntı olmadığını, 11 ekiple kar temizleme çalışması yapıldığını, ancak Çameli-Fethiye yolunun Tuzlabeli mevkisinin kar nedeniyle kapandığını, Karayolları ekiplerini yolun trafiğe açılması için çalışmalara başladığını söyledi.

denizli-guney-karla-kapli-sis

SİS KAPLADI
Bu arada sabah saatlerinde kent merkezi sise büründü. Üçler’deki sürücü pisti başta olmak üzere Göveçlik, 1200 Evler, Hallaçlar, Başkarcı, Hisar, Barutçular, Bereketli ve Adalet mahallelerinde yoğun sis görüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu