REKLAMI GEÇ

Denizli’nin tüm güzellikleri bu adreste

Denizli’nin tüm güzellikleri bu adreste

Denizli Büyükşehir Belediyesi yeni bir uygulamayı daha hayata geçirerek, kentin tüm doğal ve tarihi değerlerinin adres, konum ve fotoğraflarını “adres.denizli.bel.tr “sitesinde topladı. Projeyle Denizli’nin kültürel ve turistik tanıtımına katkı yapmak istediklerini belirten Başkan Zolan, kentin değerlerini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedeflediklerini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ağustos 2016 Cuma, 15:05

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nın yaptığı projede il sınırları içerisinde bulunan tüm doğal, tarihi ve turistik değerlerin adres, konum ve fotoğrafları “adres.denizli.bel.tr” internet sitesinde toplandı. Denizli haritasına tek tek işlenerek konumlandırılan zenginliklere çok daha kolay ulaşılabilecek. İnternet sayfasının sağ alt köşesinde bulunan horoz logolu “Denizlim” yazısının üzerine tıklayan vatandaşlar, Denizli’nin 19 ilçesindeki tüm zenginliklerini fotoğraf, açıklama metni ve uydu görüntüleriyle birlikte inceleyebilecekler.

“DENİZLİMİZ ÇOK ÖZEL BİR ŞEHİR”
Projeyle Denizli’nin kültürel ve turistik tanıtımına katkı yapmak istediklerini anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli, 19 ilçesinin tamamında kendine özgü nitelikleri olan çok özel bir şehir. İl sınırlarımız içerisinde 19 antik kent bulunuyor. Pamukkale, Karahayıt, kayak merkezi, yaylalar, göller, şelaleler ve dağlarla zengin Anadolu coğrafyasının özel bir kenti olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

DENİZLİ’NİN YÜKSEK TURİZM POTANSİYELİ
Denizli’nin sahip olduğu güzelliklerin adres, konum ve fotoğraflarını internet ortamına aktardıklarını anlatan Başkan Zolan, “Hem bu değerleri tanıtmak hem de farkındalık yaratmak istedik. Amacımız şehrimizin sahip olduğu yüksek turizm potansiyelini daha doğru bir şekilde kullanmaktır. Dünyanın her yerinden bu güzelliklerimizin yeri, konumu, fotoğrafı görülebilecek. Her alanda olduğu gibi Denizlimizi bir adım daha ileri taşıyacak projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Projede emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu