Denizli’ye 10 gazi ve şehit yakını atandı

Şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının istihdamına ilişkin kura çekimi yapıldı ve Denizli’ye 9 şehit yakını ile 1 gazinin ataması gerçekleştirildi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2016 Çarşamba, 10:01
Başkentte düzenlenen şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının istihdamına ilişkin kura çekimi Başbakan Ahmet Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı törenle yapıldı.
Kura çekimi sonucunda, 9 şehit yakını ve 1 gazi Denizli’deki çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına, yerleştirildi. Buna göre; sivil terör mağduru Celil Timur, gaziler Menderes Cırık, Mehmet Şevik ve Mustafa Özçelik Orman Genel Müdürlüğü, sivil memur Hümeyra Arife Sarıkaya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, şehit yakınları Nursel Keser ile Arzu Güler Pamukkale Üniversitesi, Mehtap Kılıçarslan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Ayşe Hayta ise Adalet Bakanlığı kadrolarına atandı.
Vali Şükrü Kocatepe, atamaların ardından yaptığı açıklamada, devletin her zaman şehit yakınları ve gazilerin yanında olduğunu söyledi. Denizli’de şu ana kadar 320 şehit yakını ile gazinin kamu kurum ve kuruluşlarına atandığını ifade eden Kocatepe, “Devletimiz özellikle son iki yılda şehit ve gazi yakınları ile gazilerimizin istihdamına büyük önem vermektedir. İlimizde de 9 şehit yakınımız ve 1 gazimiz İlimizde çeşitli kamu kurumlarına yerleştirilirken, Denizlili bir gazimiz Uşak’a atandı. Ataması gerçekleşen kardeşlerimize görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
13 Şubat 2025 Perşembe | 0 | 9 | Sisli |
14 Şubat 2025 Cuma | 1 | 14 | Çok Bulutlu |
15 Şubat 2025 Cumartesi | 4 | 16 | Çok Bulutlu |
16 Şubat 2025 Pazar | 6 | 16 | Hafif Yağmurlu |
17 Şubat 2025 Pazartesi | 4 | 16 | Yağmurlu |