REKLAMI GEÇ

Denizli’ye 3 vali yardımcısı, 7 kaymakam atandı

Denizli’ye 3 vali yardımcısı, 7 kaymakam atandı

İçişleri Bakanlığı’nın Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi ile Denizli’ye 3 vali yardımcısı ve 7 kaymakam ataması yapılırken, Denizli’de görev yapan 1 vali yardımcısı ile 7 kaymakamın tayini çıktı. Atamalarda en dikkat çeken isimler, Acıpayam Kaymakamlığına atanan Denizli Vali Yardımcısı Ali Şanlıer ile Pamukkale Kaymakamlığına atanan Vali Ahmet Altıparmak’ın eski çalışma arkadaşı Ankara Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2016 Perşembe, 11:17

İçişleri Bakanlığı’nın vali yardımcıları ve kaymakamların görev yeri değişikliğiyle ilgili 2016/861 sayılı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameyle 396 kaymakam ile 106 vali yardımcısının görev yeri değiştirildi. 75 vali yardımcısı ve kaymakam da hukuk müşaviri olarak görevlendirildi.

deni-vali-kaymakam-atama-ali-sanli-er

VALİ YARDIMCILARI
Kararnameyle Hukuk Müşaviri Mehmet Ali Aytaç, Kırıkkale Vali Yardımcısı Rifat Ata ve Hatay Vali Yardımcısı Hakkı Ünal, Denizli Vali Yardımcılığına atandı. Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata da Antalya Vali Yardımcılığına tayin edildi. Denizli Vali Yardımcısı Ali Şanlıer de yayımlanan kararnameyle Acıpayam Kaymakamlığına getirildi.

DENİZLİ’YE ATANAN KAYMAKAMLAR
En dikkat çeken atama FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında Veysel Beyru’nun tutuklanmasıyla uzun süredir boş bulunan Pamukkale Kaymakamlığına yapıldı. Pamukkale Kaymakamlığına, Vali Ahmet Altıparmak’ın Antalya’da görev yaptığı dönemde çalışma arkadaşı olan Ankara Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu getirildi.

Altıparmak’ın Erzurum Valisi iken çalışma arkadaşı olan Aziziye Kaymakamı Zafer Öz de Honaz Kaymakamlığına atandı.deni-vali-kaymakam-atama-hayrettin-balcioglu

Kararnameyle Nusaybin Kaymakamı Murat Sarı Buldan’a, Aksaray Vali Yardımcısı Zarfer Engin Çivril’e, Tefenni Kaymakamı Onur Yeniay Baklan’a, Yeşilova Kaymakamı Necdet Özdemir Beyağaç’a, tayin edildi.

HUKUK MÜŞAVİRLERİ
Aydın Vali Yardımcısı Halil Canavar ve Serik Kaymakamı Rıfat Altan, İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Denizli Valiliği hukuk Müşaviri oldu.

DENİZLİ’DEN GİDENLER
Kararnameyle Çivril Kaymakamı Orhan Burhan Hendek Kaymakamlığına, Kale Kaymakamı İnsan Ayrancı Çaykara Kaymakamlığına, Babadağ Kaymakamı Nebi Çanga Pınarbaşı Kaymakamlığına, Çal Kaymakamı Selami Korkutata Çiftlik Kaymakamlığına, Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak Halfeti Kaymakamlığına, Beyağaç Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin Saraydüzü kaymakamlığına, Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç Bartın Vali Yardımcılığına atandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu