REKLAMI GEÇ

Denizli’ye yağmur uyarısı yapıldı: Yıldırım ve sel baskınlarına dikkat!

Denizli’ye yağmur uyarısı yapıldı: Yıldırım ve sel baskınlarına dikkat!

Denizli’de hafta sonu serin ve yağışlı geçecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün için şiddetli yağmur uyarısı yaptı. Denizli’de saat 13.00 ile 23.00 arasında dikkatli olunması istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mayıs 2024 Cuma, 11:58

Denizli yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Meteorolojiye göre, bugün saat 13.00’te başlayarak saat 23.00’e kadar şiddetli yağmur bekleniyor. Yağmur Denizli ve Uşak arasında etkili olacak. Meteoroloji sel baskınları ve yıldırım düşmesine karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Öte yandan, benzer hava durumu hafta sonunda da etkili olacak. Cumartesi günü sabah saatlerinde pazar günü de gündüz saatlerinde kentin güney ve güneybatısındaki ilçelerde yağmur etkili olacak.  Hava sıcaklığı gündüz 22, gece ise 12 derece dolaylarında olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 42Sıcak
8 Temmuz 2025 Salı 26 42Sıcak