REKLAMI GEÇ

Denizli’yi sis bastı, uçak rötar yaptı

Denizli’yi sis bastı, uçak rötar yaptı

Yeni yılı yağmur, yüksek kesimlerde ise karla karşılayan Denizli’de kış etkisini sürdürüyor. Bu kez de sis etkili oldu. Türk Havayolları’nın (THY) bu sabah yapılması gereken İstanbul-Denizli uçak seferi rötarlı gerçekleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2015 Cumartesi, 09:59

Kentin Başkarcı, Bereketler, Hallaçlar, Göveçlik, Cankurtaran gibi yüksek kesimlerinde etkili olan sis görüş mesafesini bazı yerlerde 100 metreye kadar düşürdü. Hallaçlar ve Başkarcı’da binalar sisin içinde kayboldu. Yetkililer, sürücülere sisli bölgelerde yavaş seyretmeleri, trafik kuralları ve işaretlerine uymaları uyarısında bulundu.

UÇAK SEFERİNDE RÖTAR
Bu arada, sisin etkili olduğu yerlerden birisi de Çardak. İlçedeki yoğun sis nedeniyle İstanbul’dan bu sabah 06.30’da havalanması , Çardak’tan da 08.30’da hareket etmesi gereken THY uçağı rötar yaptı. THY uçağının 08.30 sıralarında İstanbul’dan kalktığı öğrenildi. THY uçağı, yolcularını indirdikten sonra yolcuları alarak İstanbul’a geri dönecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Haziran 2025 Pazartesi 18 34Açık
24 Haziran 2025 Salı 20 36Sıcak
25 Haziran 2025 Çarşamba 22 39Sıcak
26 Haziran 2025 Perşembe 23 40Sıcak
27 Haziran 2025 Cuma 24 41Sıcak