DESKİ’ye 22 araç daha kazandırıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 22 araç için tören düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Osman Zolan, alınan 3 su kayıp kaçak cihazı sayesinde sorunu yolu kazmadan çözeceklerini söyledi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2016 Salı, 13:19
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü bünyesine kazandırılan 3 fiziki su kayıp kaçak cihazı, 3 kanal görüntüleme aracı, 5 kayar kasa kamyon, 2 mobil vinç ve 9 vidanjörün tanıtım töreni 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirildi.
10.5 milyon liraya mal olan 22 aracın tanıtım töreninin açış konuşmasını yapan DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, 22 aracın özellikleriyle ilgili bilgiler verdi.
Denizli’nin tüm ilçelerine aynı hizmeti götürmek için çaba harcadıklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise suyu sağlama ve sağlıklı bir şekilde vatandaşlara sunmak için çaba harcadıklarını söyledi.
Başkan Zolan, “Alanın büyümesi ihtiyaçların çoğalması bu araçların alınmasını gerektirdi. Bizim teknolojinin en üst seviyesinden yararlanmamız lazım. Aldığımız 3 yeni cihaz ile su kayıplarına ilişkin sorunu kısa sürede tespit edeceğiz ve sorunu yolu kazmadan gidereceğiz. Araçlarımız kanalizasyonun içine girdiğinde de nerde tıkanıklık varsa görebilecek. DESKİ’ye kazandırdığımız yeni araçların maliyeti ise 10.5 milyon lira” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
9 Mayıs 2025 Cuma | 17 | 33 | Parçalı Bulutlu |
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 18 | 31 | Parçalı Bulutlu |
11 Mayıs 2025 Pazar | 16 | 28 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 13 | 26 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 14 | 26 | Parçalı Bulutlu |