REKLAMI GEÇ

Direksiyon sınavı Üçler’de yapılacak

Direksiyon sınavı Üçler’de yapılacak

Denizli’de sürücü kursu sayısının artması ve Şirinköy Yolu’nun trafik yoğunluğunun artması nedeniyle, direksiyon kursu sınavları artık Üçler’deki Vali Yusuf Ziya Göksu Bulvarı’nda yapılacak.

/ DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2008 Perşembe, 00:00

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, direksiyon sınavı için yeni bir yer belirledi. Denizli’de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren özel motorlu taşıt sürücü kurslarının direksiyon uygulama sınavının yapıldığı, Şirinköy Yolu’nun Teras Park’ın açılmasından sonra trafik yoğunluğunun artması ve sürücü kursu sayısının 16’dan 26’ya çıkması sonrası, akan trafikte yaşanan sıkıntılardan dolayı böyle bir değişikliğe gerek duyulduğu belirtildi. Direksiyon sınavının bundan sonra, Şirinköy Yolu yerine, Üçler Belediyesi Vali Yusuf Ziya Göksu Bulvarı’nda yapılacağı belirtildi. Yeni belirlenen alanda, ilk direksiyon sınavı uygulaması, 3 Ağustos 2008 Pazar günü yapılacak.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Aday sürücülerin de güvenliğini göz önüne alarak direksiyon uygulama sınavı yapılan Şirinköy Yolu’nun artık ihtiyaca cevap vermediğini tespit ettik. Bunun üzerine gereken çalışmaları yaptık ve il Trafik ve Komisyonu Kararı gereği direksiyon eğitim alanını değiştirdik” dedi.

Sürücü kurslarının, yeni sınav alanındaki yerleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün eski Eğitim Araçları Toplantı Salonu’nda yapılan kura çekimi ile belirlendi. Sürücü kursları sahiplerinin katıldığı kura çekiminde, 3 Ağustos 2008 tarihine kadar kurum sahiplerine gerekli hazırlıkları tamamlamaları için süre verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu