REKLAMI GEÇ

DÜNYA SU GÜNÜ İÇİN YARIŞMA

DÜNYA SU GÜNÜ İÇİN YARIŞMA

Denizli Valiliği, Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında “Şehir Sularının Yönetimi” konulu afiş ve fotoğraf ile ilköğretim 8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği resim ve kompozisyon yarışmaları düzenlenecek.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2011 Cuma, 17:48

Denizli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Dünya Su Günü”nün her yıl farklı konu başlıkları altında kutlanmakta olduğu belirtilerek, şöyle denildi:”2011 Dünya Su Günü’nün hedefi, hızlı kentsel nüfus artışı, sanayileşme ve iklim değişikliği, çatışma ve kentsel su sistemleri, doğal afetlerin yol açtığı belirsizliklerin etkisinde, uluslararası ilgiyi su konusuna çekebilmektir.”

Açıklamada, “ 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle konunun öneminin genç nesillere benimsetilerek ‘Şehir Sularının Yönetimi’ konusunda bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik hususların, bu konu başlığında çeşitli faaliyetlerle işlenmesinin uygun olacağı düşünülmektedir. Ülkemizde Dünya Su Günü kutlamalarında lider kuruluş Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’dür. Bu maksatla, tüm DSİ çalışanları ile isteyen herkesin katılabileceği ‘Şehir Sularının Yönetimi konulu afiş ve fotoğraf yarışmaları ile sadece İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin katılabileceği resim ve kompozisyon yarışmaları düzenlenecektir” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Haziran 2024 Salı 24 41Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
19 Haziran 2024 Çarşamba 25 41Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Haziran 2024 Perşembe 24 42Sıcak
21 Haziran 2024 Cuma 23 41Sıcak
22 Haziran 2024 Cumartesi 24 40Sıcak