REKLAMI GEÇ

DÜNYANIN EN AKILLI İNSANI DENİZLİ’DEYDİ

DÜNYANIN EN AKILLI İNSANI DENİZLİ’DEYDİ

Denizli Belediyesi’nin davetlisi olarak hafta sonu Denizliye gelen ve kendinin dünyanın en akıllı insanı olduğunu öne süren ve bu iddiasını notere onaylatan yazar Erdal Demirkıran, Denizli Belediyesi Sanat Merkezi’nde verdiği seminerde katılımcıları anlattıklarıyla hem güldürdü hem de düşündürdü.

/ DENİZLİHABER / 22 Şubat 2010 Pazartesi, 19:13

Denizli Belediyesi’nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği aylık sohbet toplantılarının Şubat ayı konuğu yazar Erdal Demirkıran oldu. Denizli Belediyesi’nin davetlisi olarak Denizli’ye gelen ve kendinin dünyanın en akıllı insanı olduğunu öne süren yazar Erdal Demirkıran, Denizli Belediyesi Sanat Merkezi’nde verdiği seminerde katılımcıları anlattıklarıyla hem güldürdü hem de düşündürdü.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar’ında katıldığı seminere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 600 kişinin izlediği seminere katılanlara ‘gücünüzün farkına varın’ tavsiyesinde bulunan Demirkıran, anlatım üslubuyla salonu dolduranlara keyifli bir gün yaşattı. Yazdığı, ‘Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım’, ‘Adam Dediğin Benim Gibi Olur’, ‘İflas Etmenin Yolları’, ‘Dünyanın En Akıllı İnsanı’ndan Masallar’, ‘Sadece Aptallar 8 Saat Uyur’, ‘Yerim Seni ÖSS’ ve ‘Sadece Başbakan Okusun’ isimli kitapları ile adından sıkça söz ettiren Demirkıran, insanların kendi içindeki gücü fark etmesi gerektiğini, bunu yaptıklarında herkesin her şeyi yapabileceğini söyledi.

Dünyanın en mükemmel varlığı olarak da bilinen insanlar içerisinde en zeki ve en akıllı insanların Türkler olduğunu savunan Demirkıran, kıvrak düşünce sistemi ile birikimli dünyada başka bir milletin olmadığını ileri sürdü.

İnsanların içlerinde var olan potansiyel gücün etkin bir şekilde kullanılması gerektiğini belirten yazar Demirkıran, ‘ İddia ediyorum ki Türkler, dünyanın en akıllı insanlarıdır. Yeter ki gücünüzün farkında olun. Geçmişte yaşayan filozofların bile kat be kat üzerinde büyük bir zekaya sahip insanlarımızın, dünyada bilimsel alanlar başta olmak üzere birçok yönde başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum. Siz öyle büyük bir güçsünüz ki dünyada savaşları bile durdurabilirsiniz” dedi.

Demirkıran, seminer sonunda herkese şu tavsiyede bulundu: “ Her zaman için kendinize ‘ ben dünyanın en iyisiyim’ deyin. Ne iş ile uğraşıyor olursanız olun siz kendinizi işini en iyi yapan olarak görürseniz, konuyu böyle ele alırsanız, toplumda daha etkin bir misyon üstlenirsiniz.”

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar ise seminer bitiminde Demirkıran’a teşekkür ederek bu tür etkinliklerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu