Eğitim için el ele projesi meyvelerini verdi

10 yıl önce Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin başlattığı “Eğitim İçin El Ele Projesi” kapsamında, bu yıl üniversiteyi kazanan gençler, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Bu proje ile Birbirimize sahip çıkabilme ve destek olabilme noktasında büyük bir güzellik gerçekleşti” dedi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2018 Cuma, 15:28
Başkan Osman Zolan, ziyarette yaptığı konuşmada ücretsiz olarak sundukları Eğitim İçin El Ele’den faydalanarak bu yıl üniversiteyi kazanan öğrencileri tebrik edip gençlere tavsiyelerde bulundu. Başkan Osman Zolan “Derslerinizi aksatmadan takip edin. Alanınızda araştırmalar yapın ve kendinizi geliştirici ek bilgiler öğrenmeye çalışın; buna bir plan dahilinde devam edin. Mezun olduğunuzda herkesle aynı standartlarda olmak sizi farklı kılmaz. Sizi farklı kılacak, ek donanım, bilgi, gayret ve çalışmadır” dedi.
“Gençlerden Başkan Osman Zolan’a teşekkür”
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi’ni de proje ve çalışmaları nedeniyle tebrik eden Başkan Osman Zolan, “Birbirimize sahip çıkabilme ve destek olabilme noktasında büyük bir güzellik gerçekleşti. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak ise her zaman gençlere verdikleri desteklerden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, gönüllülük esasına dayalı olarak gerçekleşen proje ile bu yıl 50 kişinin üniversiteyi kazandığını ifade etti.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 15 | 30 | Az Bulutlu |