REKLAMI GEÇ

Elinde Kent Konseyi Başkanlığı kaldı

Elinde Kent Konseyi Başkanlığı kaldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde herhangi bir görev verilmeyen Şamil Çınar, 30 Mart sonrası belediyedeki makam odasını boşaltmama direncinden vazgeçti. Kendi bürosuna dönen Çınar’ın şu andaki tek görevi Kent Konseyi Başkanlığı.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2014 Cuma, 12:16

Yerel seçim öncesi AK Parti’den Merkezefendi Belediye Başkan aday adayı olan, ancak aday gösterilmeyen ve 30 Mart yerel seçimleri sonrası kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde kendisine görev verilmeyen Şamil Çınar, belediyedeki makam odasını boşaltmamıştı.

Denizlihaber’in “Çınar kök saldı” haberinden sonra bir süre daha bu odayı kullanan Çınar, direncinden vazgeçtiğini ve makam odasını boşalttığını sosyal medya üzerinden duyurdu. Çınar, paylaşımında şöyle dedi:

“2004 yerel seçimlerinin ardından başladığım ve 30 Mart 2014 yerel seçimlerine kadar 10 yıl süre ile Denizli’mize hizmet ederek güzel bir noktada tamamladığıma inandığım Denizli Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevimin ardından, çalışma hayatımı 2004 yılından önce 20 yıl süre ile icra ettiğim eski işimle, yine Denizli’mizde serbest piyasada İnşaat Mühendisi olarak (mühendislik, müşavirlik, inşaat, taahhüt işleri) devam ettirmek üzere karar almış bulunmaktayım.

Siz değerli dostlarımın destek ve katkılarıyla, yaratanın izni ve yardımı ile yine güzel işlere imza atmayı temenni ediyorum. Şu ana kadar bana destek veren tüm dostlarımın bundan sonra da bana desteklerini esirgemeyeceklerine olan inancımla haklarınızı helal etmenizi temenni ediyor, hepinize çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”
Bu açıklamasının ardından kendisiyle görüştüğümüz Şamil Çınar, “Denizli Belediyesi’ndeki Kent Konseyi Başkanlığı görevim devam ediyor. Görev sürem bitene kadar da devam edeceğim. Belediye ile bağlarımı koparmış değilim. Denizli halkına 10 yıl boyunca hizmet ettim, görev sürecimde de hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu