REKLAMI GEÇ

Emniyette, teknoloji devri

Emniyette, teknoloji devri

Denizli Emniyet Müdürlüğü, internet sitesini yeniledi. Yeniden dizayn edilen www.denizli.pol.tr mail aracılığıyla yapılan ihbarları da kabul ediyor ve 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde mailden gelen ihbarla ilgili olarak harekete geçiyor.

/ DENİZLİHABER / 14 Ağustos 2008 Perşembe, 00:00

Denizli Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalar ile teknoloji konusunda önemli projelere imza atıyor. Tüm resmi kurumlara ve önemli bölgelere kamera yerleştiren Denizli Emniyet Müdürlüğü, şimdi de internet sitesini yeniledi. www.denizli.pol.tr adresli internet sitesinden Denizli halkına hizmet veren Emniyet Müdürlüğü, sitede yaptığı çalışmalar ile yeni hizmetler sundu. Siteye, mail aracılığıyla yapılan ihbarları da kabul eden müdürlük, elektronik posta ile yapılan ihbarlara anında cevap veriyor. Mail yoluyla gelen ihbarlar, hemen değerlendirmeye alınıyor.

Yeniden dizayn edilen site, e-115 ihbar, plaka tahsisi, araç sorgulama, sürücü ceza sorgulaması ve kaza danışma gibi önemli konulara çözümler üretiyor. Türkiye geneli haberler, faaliyetler ve önemli projelerin de anlatıldığı sitede, hırsızlık, gasp ve diğer suçlar hakkında da vatandaşlara bilgiler aktarılıyor. Site hakkında bilgi veren Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, internetin artık vazgeçilemez bir teknoloji olduğunu belirterek, “Denizli Emniyet Müdürlüğü olarak kurmuş olduğumuz www.denizli.pol.tr adresine halkın ilgisi bir hayli iyi. Sitemiz aracılığıyla ihbarlar alıyoruz ve birçok konuda vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu