REKLAMI GEÇ

ENERJİ ŞİRKETLERİNE ÇAĞRI

ENERJİ ŞİRKETLERİNE ÇAĞRI

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, enerji alanında faaliyet gösteren şirket ve firmalara, Enerji Verimliliği Derneği’ne (ENVER) üye olun çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2014 Pazar, 15:13

ENVER’in düzenlediği toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, DESKİ Başkanı Mahmut Güngör, Enver Başkanı Mehmet Akgün, iş dünyasının önde gelen dernek üyesi iş adamları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Programda, DESKİ Başkanı Güngör, derneğe yeni üye olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e üyelik rozeti taktı. Böylece ENVER’in üye sayısı 76’a yükseldi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 76. üye olarak derneğe katıldığını söyledi. Gürlesin, “STK’lar bizim için son derece önemli kuruluşlardır. Gelişmiş ülkelerde ne kadar çok STK varsa, gelişmişliği de o denli fazladır. Bundan dolayı hele hele böyle çok önemli konularda bu değer daha da fazladır. Bu konunun öncülüğünü yapan dernek başkanı ve üyelerini kutluyorum” dedi.
Enerji dalında olan bu sektörde faaliyet gösteren hangi kuruluş varsa ENVER’e üye olmalarını isteyen Gürlesin, “Bu işle uğraşan şirketler burada üye olmazsa derneğin değerinin ve faaliyet alanının daha anlaşılmadığı gibi bir durum ortaya çıkar. Bundan dolayı başkan olarak bizler üye olduysak enerji alanında faaliyet gösteren tüm kurumlar derneğe üye olmalıdır” diye konuştu.

HERKESE DÜŞEN GÖREV VAR
Enerji Verimliliği Derneği Başkanı Mehmet Akgün de, programda bir konuşma yaparak enerjinin önemine işaret etti. Enerji verimliliği konusunda herkesin yapabileceği bir şeyler bulunduğuna işaret eden Başkan Akgün, ‘Derneğin faaliyetlerini, enerji verimliliği ve tasarrufu konusunda kamuoyuna ışık tutan basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Gelin hep beraber bu bilinçlendirme seferberliğini başlatalım. Bir orman yangınında küçücük bir kuş su birikintisinden aldığı bir damla suyla yangının söndürülmesine çalışır. Diğer kuşlar alay edip kocaman yangınını bir damla suyla mı söndüreceksin der. Küçük kuş ise ben bana düşen vazifeyi yapıyorum der. İşte bizler de enerji verimliliği konusunda bize düşeni yapmalıyız. Bizler yapmazsak kimse bunu yapmaz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu