REKLAMI GEÇ

Engeli olmayan engelli aranıyor

Engeli olmayan engelli aranıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi olan Beltaş, evlere şenlik bir ilanla engelli personel arıyor. İlanda yapılan tarif, oldukça kafa karıştırıcı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2014 Cuma, 11:12

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şirketi Beltaş, beden işçisi alacak. Denizli İŞ Kur Müdürlüğü’nün internet sitesinde yer alan ilanda, alınacak engelli beden işçisinin özellikleri tarif ediliyor. İlanda alınacak engellinin görme, duyma ve konuşma engelinin olmaması ve ağır ortopedik engelinin bulunmaması gerektiği belirtiliyor. 

ic

İşe alınacak engellinin hangi özelliklere göre belirleneceği ve engelinin işe alınmasına mani olup olmadığına hangi kriterlere göre belirleneceği ise net olarak anlaşılamıyor.
İşte kafa kırıştırıcı o ilan:
BELTAŞ FİRMASINDA ÇALIŞACAK ENGELLİ PERSONEL ARIYORUZ. GÖRME-DUYMA VE KONUŞMASINDA ENGELİ OLMAYAN VE AĞIR ORTOPEDİK ENGELİ OLMAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. SERVİS YOKTUR DİĞER TÜM SOSYAL HAKLAR MEVCUTTUR.

Yorumlar

murat   -  Bağlantı 21 Kasım 2014, 15:53

alınacak kişinin ismini yazmayı unutmuşlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mayıs 2025 Pazartesi 14 29Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 15 29Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 16 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 20 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 20 35Sıcak