REKLAMI GEÇ

Engelliler için Denizli’de kalbini durduracak!..

Engelliler için Denizli’de kalbini durduracak!..

Mentalist Enis Talas, ülke turnesi kapsamında Denizli EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir gösteri yapacak. Geliri engellilere aktarılan gösteride Talas, kaşıkları bükecek, akıl okuyacak, canlı sayısal loto gösterisi yapacak ve kalbini durduracak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2015 Perşembe, 14:06

Yaptığı birbirinden ilginç gösteriler ve zeka oyunlarıyla son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri olan Mentalist Enis Talas Denizli’ye geliyor.

8 Nisan’da saat 20.00’de EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak gösterinin geliri engellilere aktarılacak. Çünkü 1,5 saatlik bu ilginç gösterinin geliri Dinamik Engelliler Derneği’ne gidecek.

Enis Talas’ın Türkiye turnesi kapsamında Denizli’de gerçekleştireceği gösterinin detayları bir hayli ilginç. Keza Talas, kendisini izlemeye gelenlerin aklından geçenleri okumaya çalışacak, eline aldığı kaşıkları zihin gücüyle bükecek.

Talas’ın interaktif performansında canlı sayısal loto gösterisi farklı ilginç bölümler de yer alıyor. İnsanoğlunun zihin gücünü doğru kullanarak yapamayacağı hiçbir şey olmadığını ispatlamaya çalışan Talas, gösterinin sonunda kalbini durduracak.

Yetenek Sizsiniz yarışmasında yaptığı gösterilerle jüriyi şaşırtan Enis Talas, özellikleri nedeniyle birçok televizyon programına da konuk olarak katıldı.

Etkinlik biletleri Kuzey Kitapevi ve Ege Bilgisayar’dan satışa sunuldu. Önceden bilet alamayacak olanlar için kapıda bilet satış noktalarının yer alacağı duyuruldu. Ayrıca etkinlik tamamen hayır maksatlı gerçekleştireceği için bir biletle yalnız bir kişi değil, isteyen arkadaş çevreleri ve veya ailesiyle birlikte gösteriyi izleyebilecek. Organizasyon sorumluları “Bir biletle birden fazla kişiyi salona almak amacımız, Denizli’nin böyle bir gösteriyi ilk kez izleyecek olması. Temelinde de bir hayır işinin yatıyor olması bizi bu karara itmekte tetikleyici oldu” bilgisini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu