REKLAMI GEÇ

Erkmen, sendika ziyaretlerini tamamladı

Erkmen, sendika ziyaretlerini tamamladı

Vali Yavuz Erkmen, eğitim iş kolunda faaliyet gösteren sendikalara ziyaretini tamamladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2010 Cumartesi, 17:01

Daha önce Eğitim Bir-Sen, Türk Eğitim-Sen ve Eğitim-İş Denizli Şubelerini ziyaret eden Vali Erkmen, son olarak da Eğitim-Sen’i ziyaret ederek eğitim iş kolunda faaliyetlerini yürüten sendika ziyaretlerini tamamlamış oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte Eğitim-Sen Denizli Şubesi’ni ziyaret eden Vali Erkmen’i, Çaybaşı Mahallesi’ndeki sendika binasında Eğitim-Sen Denizli Şube Başkanı Metin Süzük ve sendika yöneticileri karşıladı.

Yeni eğitim-öğretim yılına başlamadan eğitim iş kolunda faaliyet gösteren sendikaları ziyaret ettiklerini ve sendikaların istek ve sorunlarını dinlediklerini belirten Vali Erkmen, “Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi arkadaşlarımızı ziyaret edelim dedik. Sonrasında diğer iş kollarındaki arkadaşlarımıza da uğrayacağız. Yeni eğitim yılı geliyor. Sizlerin bize söylemek isteği, beklentiler, arkadaşlarımızın sorunları bizim için önemli” diye konuştu. Eğitim-Sen Denizli Şube Başkanı Metin Süzük de Vali Erkmen’in kendilerini ziyaret etmesini çok önemsediklerini ifade ederek, “Bu ziyaret bizim için çok anlamlı. Bu ülkenin, ilimizin eğitim sorunlarını, meslek odaları, sendikalar ve mülki idare amirleri ile birlikte mutabakat sağlanarak, tartışılıp çözümlerinin de birlikte üretilmesi doğru bir tavır” diyerek Vali Erkmen ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu