REKLAMI GEÇ

Erkmen’e ziyaretler başladı

Erkmen’e ziyaretler başladı

Denizli’de göreve başlayan Vali Yavuz Erkmen’e, nezaket ziyaretleri başladı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2008 Salı, 00:00

Denizli’de görevine başlayan Vali Yavuz Erkmen’i, 11. Motorize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergüder Toptaş, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ve İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ziyaret etti. İl olarak Vali Erkmen’i makamında ziyaret eden 11. Motorize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ergüder Toptaş, Vali Erkmen ile bir süre sohbet ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de Vali Yavuz Erkmen’i Denizli Valiliği’ne atanmasından dolayı kutlayarak, Denizli’deki görevinde başarılar diledi. Vali Yavuz Erkmen de ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Tuğgeneral Ergüder Toptaş ve Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür etti.

Son olarak İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan başkanlığındaki Emniyet Müdürlüğü heyeti Vali Yavuz Erkmen’e nezaket ziyaretlerinde bulundu. Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve emniyet amirlerinden oluşan heyetin ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Denizli’deki Emniyet Müdürlüğü’nün yapısı ve Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında Vali Erkmen’e bilgi verdi. Denizli’deki 18 ilçe’den 15’inde emniyet müdürlüğü teşkilatının bulunduğunu ve üç ilçede de emniyet müdürlüğü teşkilatını oluşturma çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Denizli genelinde 1810 personel ile hizmet veriyoruz. Denizli’de şu anda önemli bir asayiş sorunu yok. Ülke genelinde olduğu gibi Denizli’de de suç oranlarında da geçen yıla göre yüzde 20’lik bir azalma söz konusu. Polisimizin çalışmalarında Toplum Destekli Polislik kapsamında halkımızdan da önemli yardımlar görüyoruz. Genel durumu değerlendirdiğimizde Denizli’de huzurlu bir ortam var. Teşkilatım adına Denizli’deki görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Vali Yavuz Erkmen, fedakar ve insanüstü bir çalışma ile Denizli’deki huzur ve güven ortamını sağlayan polis teşkilatına teşekkür ederek, “ Polislik görevi hassas ve fedakarlık isteyen bir görevdir. Bu meslek yanlışların çok çabuk öne çıktığı ancak iyiliklerin çok sıradanmış gibi görüldüğü bir meslektir. Biz bir aileyiz. Bir taraftan görevimizi yapacağız, bir taraftan fiziki altyapımızı iyileştireceğiz ve arkadaşlarımızın en iyi şartlarda görev yapmasını sağlayacağız. Diğer taraftan da vatandaşın teşkilata bakış açısının olumlu olmasını sağlayacağız. Bu nedenle yanlış yapan arkadaşları bünyemizden ayıklayıp, her zaman görevini en iyi yapan arkadaşlarımızla görevlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Denizli’de huzur ve güven ortamının sağlanmasında fedakarca görev yapan tüm polis teşkilatı üyesi arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu