REKLAMI GEÇ

Esnaf durgunluktan şikayetçi

Esnaf durgunluktan şikayetçi

Bayramyeri esnafları işlerinin durgunluğundan şikayetçi. Denizli’nin en işlek bölgesi olmasına rağmen az satış yaptıklarını belirten esnaf, kısa süre önce tüpgaz patlaması yaşanan bina için yıkım kararı alınmasının da işleri etkileyeceğinden endişe ediyor.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2014 Pazartesi, 13:13

Bayramyeri’nde Selçuk Caddesi ile eski Sarayköy Caddesi’nin bağlayan 357 Sokak’ta bir unlu mamüller satışı yapılan işyerinde meydana gelen patlamanın ardından esnaf bölgedeki durgunluğun işlerine de yansıyacağını düşünüyor.

Bayramyeri esnaflarından Tülay Özdemir, “Burası Denizli’nin en işlek bölgelerinden. 8 ay önce bu dükkana taşındım. Çok da sevinmiştim Bayramyeri olduğu için. Birçok işhanı var ancak bomboş. Çok az işimiz oluyor. Patlama olan binanın yıkılacağını söylüyorlar. Yıkım tamamlanıp, bölge tekrar normale dönene kadar daha çok durgunluk yaşayacağız gibi görünüyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Mayıs 2025 Salı 14 28Az Bulutlu
21 Mayıs 2025 Çarşamba 17 32Az Bulutlu
22 Mayıs 2025 Perşembe 19 35Sıcak
23 Mayıs 2025 Cuma 19 35Sıcak
24 Mayıs 2025 Cumartesi 20 35Sıcak