Evcil hayvan ticaretinde sertifika dönemi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ev ve süs hayvanı satışı yapan işletme sahiplerinin ruhsat alabilmeleri için getirilen düzenleme kapsamında, “Ev ve süs hayvanı satışı yapanlara yönelik sertifika eğitim programı” düzenleyecek.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2015 Salı, 11:02
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği ile ev ve süs hayvanı satışı yapan işletme (pet-shop) sahiplerinin ruhsat alabilmeleri için getirilen düzenleme kapsamında sertifika eğitim programı düzenleyecek.
Ev ve süs hayvanı satışı yapanlara yönelik düzenlenecek sertifika eğitim programı, 10 Aralık Perşembe günü 08:30 – 15.30 saatleri arasında Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Programa katılmak isteyen işletme sahipleri ve ilgili vatandaşların Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü’ne dilekçe ile müracaat etmeleri gerekiyor. Eğitimi başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecek.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
7 Temmuz 2025 Pazartesi | 25 | 41 | Sıcak |
8 Temmuz 2025 Salı | 26 | 41 | Sıcak |
9 Temmuz 2025 Çarşamba | 26 | 42 | Sıcak |
10 Temmuz 2025 Perşembe | 26 | 41 | Sıcak |
11 Temmuz 2025 Cuma | 24 | 40 | Sıcak |