REKLAMI GEÇ

Evden çıkamayan İrem’in doğum gününü Vefa Destek Grubu kutladı

Evden çıkamayan İrem’in doğum gününü Vefa Destek Grubu kutladı

Merkezefendi Vefa Destek Grubu, sokağa çıkma yasağının uygulandığı Pazar günü doğum günü olan 10 yaşındaki İrem Alkan’a sürpriz yaptı. Pasta alan vefa grubu, küçük çocuğun doğum gününü kutladı, yüzünü güldürdü.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2020 Pazartesi, 10:49

Denizli’de hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulandı, Denizlililer cumartesi ve Pazar günlerini evlerinde geçindi. Yasak nedeniyle iş yerleri kapatıldı, vatandaşların zorunlu ihtiyaçları için fırınlar ve eczaneler gibi yerler açık kaldı. Denizli valiliği, belediyeler ve kaymakamlıklar tarafından oluşturulan Vefa Destek Grupları vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için sokaklardaydı.

Evden çıkamayan kişilerin taleplerini yerine getiren Merkezefendi Vefa Destek Gurubu, Yenişehir Mahallesi’nde ailesiyle yaşayan ve yasak nedeniyle evden çıkamayan 10 yaşındaki İrem Alkan’ın doğum gününü kutladı.

Ailenin talebi üzerine pasta alıp İrem’in evine giden ekipler, sürpriz bir kutlama yaptı. Vefa Destek Gurubu görevlilerini ellerinde pastayla kapıda gören küçük İrem, şaşkınlık içinde mumları üfleyerek yeni yaşına Vefa Destek Gurubu eşliğinde girdi.

Merkenefendi Kaymakamı Adem Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün Yenişehir Mahallemizden İrem Alkan kızımızın doğum günüymüş. Sokağa çakma yasağı olunca İrem’in doğum günü pastasını almak Mahalle Vefa Sosyal Destek ekibimize kısmet oldu. Doğum günün kutlu olsun İrem” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu