REKLAMI GEÇ

Evi, oğlu tarafından yakılan Feride Ağan’a Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı

Evi, oğlu tarafından yakılan Feride Ağan’a Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı

Evi öz oğlu tarafından yakıldıktan sonra sokakta kalan ve komşularına sığınan 65 yaşındaki Feride Ağan’a, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli sahip çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2018 Çarşamba, 13:12

Denizli’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde geçtiğimiz ay (Ekim) psikolojik sorunları olduğu öğrenilen öz oğlu tarafından evi yakılan 65 yaşındaki Feride Ağan’ın imdadına Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli yetişti. Evsiz kalan Ağan için yeni bir ev kiralayan Sevgi Eli, evin içini de yeni eşyalarla döşeyip teslim etti.

Belediye Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Koordinatörü Selma Yıldız, Ağan’a yeni ev ve eşyalarını göstererek güle güle kullanmasını diledi.

Gördüğü manzara karşısında duygulanan Ağan, mutluluk gözyaşlarına boğuldu.

Kendisi için kiralanan evde yeni eşyalarına kavuşmanın heyecanıyla gözyaşlarına boğulan Feride Ağan, “Şu an çok mutlu ve heyecanlıyım. Başkanımdan ve sizlerden Allah razı olsun. Bu kadarını beklemiyordum, gerçekten çok güzel olmuş. Daha ne isteyim ki, her şeyim var, sağ olun. Tüm çalışanlara ve herkese çok teşekkür ederim. Allah ne muradınız varsa versin” diye konuştu.

YÜREKLERE MERHEM OLUYORUZ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli’nin ihtiyaç sahibi vatandaşların imdadına koşarak önemli bir vazifeyi yerine getirdiğini söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın 7 gün 24 saat her türlü duruma karşı teyakkuz halinde görev yaptığını kaydeden Başkan Osman Zolan, “Bu olayda en büyük tesellimiz can kaybının yaşanmaması oldu. Sevgi Elimiz, Büyükşehir İtfaiyemiz ile koordineli bir şekilde çalışarak, yardıma ihtiyacı bulunan vatandaşımıza sahip çıktı. Yanan yüreklere merhem olmaya devam ediyoruz. Ben vatandaşımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu