REKLAMI GEÇ

Evi yanan yaşlı çifte Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı

Evi yanan yaşlı çifte Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı

Geçen çarşamba günü çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Mehmet-Şehri Çukur çiftinin yardımına Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli koştu. Sevgi Eli, yaşlı çiftin yanan eşyalarını baştan aşağı yeniledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2019 Salı, 09:54

Denizli’de meydana gelen talihsiz olay geçen Çarşamba günü İlbade Mahallesi’ndeki 4 çocuk sahibi Mehmet (76) – Şehri Çukur (72) çiftinin evinde yaşandı.

Sabaha karşı çıkan yangın, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Evin ve eşyaların zarar gördüğü talihsiz olayın ardından İtfaiye Dairesi Başkanlığı her yangında olduğu gibi konuyu Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli’ne iletti.

Konuyla ilgili ertesi gün sabah çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yangında zarar gören eşyaları kısa sürede tamamladı. Yangından 4 gün sonra ise yaşlı çiftin yenilenen tüm ev eşyaları ile yanan kıyafetleri yenilendi.

EŞYALARI YENİLENDİ
Mehmet Çukur, geçen çarşamba günü sabaha karşı 04.00 sıralarında yangını fark ettiklerini belirterek, uyandıklarında evin her yerinde duman olduğunu anlattı.

İtfaiyeye haber verdiklerini kaydeden Çukur, “İtfaiye geldi yangını söndürdü. Tüm eşyalarımız yandı sadece canımız kurtardık” dedi.

Yangından sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli’nin yanan eşyalar için yardım ettiğini kaydeden Çukur, “Sevgi Eli sağ olsun elinden geleni yaptı. Eşyalarımızı yeniledi” dedi.

Çukur, kış gününde kendilerini yalnız bırakmayan hayırseverlere, Başkan Osman Zolan’a ve Sevgi Eli ekiplerine teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu