REKLAMI GEÇ

Evlilik Okulu yeni mezunlarını verdi

Evlilik Okulu yeni mezunlarını verdi

“Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında eğitimlerine devam eden Evlilik Okulu 39. dönem mezunlarını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2019 Perşembe, 12:29

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında hayata geçirilen ve 7 yıldır hizmet veren Evlilik Okulu, 39. dönem mezunlarını verdi.

39. dönemde1 ay süren eğitim sürecini tamamlayan 50 kursiyer Kent Konseyi’nde düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Sertifika törenine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı.

“Aile toplumun temel taşıdır” diyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, “Öncelikle evliliğiniz güzelliklere vesile olsun. Büyükşehir Belediyesi olarak en çok değer verdiğimiz eğitim programlarımızdan biri Evlilik Okulu’dur. Aile huzurlu ve sağlıklı olursa daha sağlıklı nesiller yetişir. Bu nedenle bu projemize çok değer veriyoruz. Eğitimlerimize katıldığınız için çok teşekkür ederim. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2025 Cuma 14 32Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2025 Cumartesi 16 29Çok Bulutlu
18 Mayıs 2025 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2025 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
20 Mayıs 2025 Salı 16 31Az Bulutlu