Evlilik Okulu’nda 24. dönem zili çaldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye’ye örnek olan “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında düzenlenen Evlilik Okulu’nda 24. dönem eğitimi başladı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2015 Çarşamba, 17:01
Evlilik Okulu’nun 24. dönem eğitimi Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında başladı. Psikolog Gülay Korkut, 30 çiftin katıldığı 24.dönem Evlilik Okulu’nun ilk günkü eğitiminde, çiftlere sağlıklı evliliği anlattı.
Yaklaşık 1 ay sürecek eğitimde sağlıklı ve mutlu evlilik için yapılması gerekenleri paylaşacaklarını ifade eden Psikolog Korkut, haftada 2 gün uzmanların katılımıyla gerçekleştirilecek eğitimlerde, evliliğin ilk dönemleri, aile ekonomisi, stresle baş etme yöntemleri, sağlıklı bir aile kurmak için öneriler, evlilik ve hukuki haklar, doğru iletişim gibi konuların ele alınacağını kaydetti.
Bu arada, kursiyerlere Denizli Büyükşehir Belediyesi kültür yayınlarından olan “Bir Yastıkta Kocayalım” adlı sağlıklı evlilik eğitimi el kitabı hediye edildi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 16 | 30 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
18 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 15 | 30 | Az Bulutlu |