REKLAMI GEÇ

Evvel ZAMAN içinde…

Evvel ZAMAN içinde…

Zaman Gazetesi başta olmak üzere Fethullah Gülen Cemaatine yönelik operasyon devam ediyor. Hükümetle cemaatin arasını bozan geçen yıl 17 Aralık’ta başlatılan yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarından 18 gün önce Zaman Gazetesi’nin çıkardığı Denizli ile ilgili tanıtım ekinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci başta olmak üzere AK Partililerin bugün darbecilikle suçlanan gazete hakkındaki övgü dolu sözleri dikkat çekiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2014 Perşembe, 11:03

Bugün Türkiye’nin gündemine oturan hükümetin “Paralel Yapı” olarak adlandırdığı Fethullah Gülen cemaatine yönelik operasyon sürüyor. Hükümet cephesinden cemaate yönelik sert eleştiriler devam ediyor. Oysa bugün cemaat ile AK Parti’nin arasını bozan 17 Aralık 2013’teki yolsuzluk ve rüşvet operasyonları başlamadan sadece 18 gün önce Zaman Gazetesi’nin 27. Kuruluş yıldönümünde Denizli ile ilgili yayınladığı 29 Kasım 2013 tarihli tanıtım ekine demeç veren birçok ismin Zaman Gazetesi’nden övgüyle söz ettiği demeçleri dikkat çekiyor. 

ic-zeybekci

“KALBİ ZAMANLA ATAN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN”
O dönemde henüz milletvekili olan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin, tanıtım eki için verdiği röportajda, “Zaman Gazetesi milletin değerlerinin referansı haline geldi” sözleri dikkat çekiyor. Zeybekci, demecinde “Kalbi Zamanla atan herkesten Allah razı olsun” sözleriyle de Zaman’ın 27. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

 

“DOĞRU HABERLERİYLE BÜYÜK BİR GÖREVİ YERİNE GETİRİYOR”
ic-gurlesinO zaman İl Genel Meclisi Başkanı olan Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin ise, bugün hükümet tarafından AK Parti’yi darbeyle devirmekle suçlanan Zaman Gazetesi’ne, “Doğru haberleriyle önemli bir görevi yerine getiriyor” diyerek övgüler yağdırıyor. Gürlesin’in açıklamaları arasında, “Türkiye’de basında etkili yeri doldurulamaz bir konumda. Türkiye’de gerçekleri yansıttığı için Zaman Gazetesi’nin vazgeçilmez olduğunu düşünüyorum. İlkesiyle hassasiyetleriyle Türkiye’de her konuda doğru haber sunmasıyla büyük bir görevi yerine getirdiğine inanıyorum. Nice yıllara diyorum” sözleri dikkat çekiyor.

“KARDEŞLİĞİ ÖNE ÇIKARAN GAZETE”
ic-usluDenizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı İşadamı Abdülkadir Uslu da, o dönem tanıtım ekinde yayınlanan röportajında Zaman’dan Türkiye’de kardeşliği öne çıkaran gazete” olarak bahsediyor. Uslu, yayınlanan haberde “Zaman bütün dünyada kardeşliği, toleransı, barışın tesisini, ilmi fakirliğin giderilmesini, ilmin irfanın yayılmasını isteyen Türkiye’nin en büyük basın organıdır” diyerek yayın kuruluşunu övüyor.

Yorumlar

yunalg   -  Bağlantı 18 Aralık 2014, 17:36

kimin dun nerede bugun nerede durdugunu anlatan guzel bir haber

Volkan   -  Bağlantı 18 Aralık 2014, 13:51

Bu isimlere bir de şimdi sormak lazım.Cevaplarını merak ediyorum…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu