Fabrika yemekhanesinde yılan operasyonu

Yemek kokusunun çektiği yılan tekstil fabrikasının yemekhanesine daldı. İçeride bulunanlara korku dolu dakikalar yaşatan iki metrelik yılan, Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ekiplerince yakalanarak doğaya bırakıldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2015 Çarşamba, 14:21
Bozburun Mahallesi’ndeki Bez Tekstil Fabrikası’nın davetsiz misafiri, çalışanlarda korku ve panik yarattı. Bölgenin kıraç olması nedeniyle yiyecek peşine düşen ve fabrikanın mutfağından yayılan yemek kokusuyla tesise girdiği sanılan yılanı gören işçiler korkuyla dışarıya kaçtı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne haber verilmesiyle fabrikaya bir ekip gönderildi. İtfaiye görevlisi Çağlayan Birgi’nin, iki metre uzunluğundaki yılanı yakalamasıyla fabrika personeli rahat bir nefes aldı. Yakalanan yılan daha sonra doğaya bırakıldı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
13 Mayıs 2025 Salı | 14 | 27 | Parçalı Bulutlu |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 14 | 26 | Parçalı Bulutlu |
15 Mayıs 2025 Perşembe | 13 | 27 | Parçalı Bulutlu |
16 Mayıs 2025 Cuma | 15 | 32 | Parçalı Bulutlu |
17 Mayıs 2025 Cumartesi | 17 | 31 | Parçalı Bulutlu |