REKLAMI GEÇ

FETÖ mağduru polisler pankart açtı

FETÖ mağduru polisler pankart açtı

Delikliçınar Meydanı’nda demokrasi nöbeti sürüyor. Denizlililer, 12. günde de alanları terk etmedi. Meydanda yer alan 2015 yılında FETÖ mağduru olduklarını ve polis olarak atamadıklarını belirten bir grup pankart açtı. Pankartta, “FETÖ mağduru 1803 atanamayan polis göreve hazır” yazısı dikkat çekti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2016 Salı, 23:44

Denizlililer demokrasi nöbetini 12. günde de terk etmedi. Meydanı dolduran Denizlililer, mehter takımının marşları ile coştu, demokrasiye sonsuza kadar sahip çıkacaklarını bir kez daha gösterdi.

denizli-magdur-polisler-meydanda-

FETÖ MAĞDURLARI PANKART AÇTI
Meydanda dikkat çeken bir grup, FETÖ mağduru olduklarını belirten pankart açtı. “FETÖ mağduru 1803 atanamayan polis göreve hazır” yazan 11 kişilik grup adına açıklamayı İskender Eren yaptı.

2015 yılında polis okulunu bitirdiklerini, ancak son mülakatta polis olmalarının engellendiğini belirten İskender Eren, polis okulların yönetmeliğine bir maddenin eklendiğini ve mezuniyet mülakatını veremeyenlerin atamalarının yapılmadığını kaydetti.

Eren,”Okulu bitirdikten sonra mezuniyet mülakatına biz de girdik. Ancak, Türkiye genelinden 1803 polisin atamalarının yapılmadığını öğrendik. O dönemde paralelin yurtlarına gidenler, onlarla bir arada olanların tamamının atamaları yapıldı” dedi.

MAĞDURİYETİMİZ AÇIKÇA ORTADA
15 Temmuz darbe girişiminin ardından gözaltına alınanların büyük çoğunluğunun o dönemde mezuniyet mülakatlarını yapan isimlerin olduğunu belirten İskender Eren, “Bizim mağduriyetimiz açıkça ortada. Paralel yapı tarafından polis olmamız engellendi. Yaşanan son süreç bunu açıkça ortaya koydu. Bizim için şu anda bir geri dönüş görünmüyor. Ancak, kanun değişikliği ya da kanun hükmünde kararname çıkarılırsa biz görevimize başlayabileceğiz” dedi.

Yıllarca eğitim aldıklarını ve tüm çabalarının sonuçsuz kaldığını belirten Eren, bu mağduriyeti yaşayanlar ile belirli platformlarda bir araya geldiklerini ve haklarını aramaya devam ettiklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu