REKLAMI GEÇ

GELİYORUM DİYEN YAĞMURA BÖYLE YAKALANDILAR

GELİYORUM DİYEN YAĞMURA BÖYLE YAKALANDILAR

Denizli, bunaltıcı sıcakların ardından serin ve yağışlı havanın etkisine girdi. Meteoroloji’nin “2 gün yağmur var” uyarısına rağmen hazırlıksız yakalananlar cadde ve sokaklarda zor anlar yaşadı. Kimileri de “nasılsa islandık” diyerek, yağmura aldırmadan yola devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2015 Cuma, 12:15

Meteoroloji’nin yayınladığı tahminlerde, Denizli ve çevresi için “bugün ve yarın gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor” uyarısı yapılmıştı. Beklenen yağış düştü ve o anda dışarıda olanlar zor anlar yaşadı. Hazırlıksız yakalananlardan kimileri işhanlarının girişine, kimileri otobüs duraklarına sığındı.

Şemsiyesiz çıkanlardan arasında, ellerindeki poşetleri kullanıp ıslanmamaya çalışanların yanı sıra “nasılsa ıslandım, farketmez” diyerek yola devam edenler de var. Kimileri de yağmura aldırmadan motosikletiyle yol alanlar da görüldü.

anons

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Temmuz 2025 Perşembe 19 35Sıcak
4 Temmuz 2025 Cuma 20 35Sıcak
5 Temmuz 2025 Cumartesi 23 38Sıcak
6 Temmuz 2025 Pazar 25 41Sıcak
7 Temmuz 2025 Pazartesi 26 43Sıcak