REKLAMI GEÇ

Gençler Metin Güler’le coştu

Gençler Metin Güler’le coştu

Denizli Belediyesi, Genç Denizli Projesi kapsamında düzenlenen konserde sahne alan İzmirli yerel sanatçı Metin Güler ve Grubu, seslendirdiği hareketli parçalar ile Genç Denizli üyelerini coşturdu.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2013 Pazartesi, 14:25

Denizli Belediyesi Genç Denizli’nin organize ettiği konser Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Konsere, Genç Denizlililer yoğun ilgi gösterdi.

İzmirli yerel sanatçı Metin Güler ve Grubu’nun sahne aldığı konser izleyenlerden tam not aldı. Birçok genç şarkılara eşlik ederken bazıları da konsere gelemeyen arkadaşları için cep telefonuyla şarkıları dinletti.

Grubun seslendirdiği Ah Ulan Rıza adlı parça ise geceye damgasını vurdu. Eser, salondakilerce uzun süre alkışlandı. Genç Denizlililer, uzun süre unutamayacakları güzellikte bir konser dinledi. Birçok genç de hareketli şarkılarda yerinde duramayıp doyasıya oynadı.

Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Faruk Özer, gecenin sonunda solist Metin Güler’e çiçek sundu. Müdür Özer, Genç Denizli etkinliklerinin hız kaybetmeden devam edeceğini belirterek gençleri etkinliklerde yer almaya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 16 32Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 21 34Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Mayıs 2024 Salı 21 35Parçalı Bulutlu