REKLAMI GEÇ

Şehir plancıları Başkan Zolan’ı ziyaret etti

Şehir plancıları Başkan Zolan’ı ziyaret etti

Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri ile öğretim üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2018 Pazartesi, 15:28

Bitirme projelerini tamamlamak için Denizli’yi tercih eden Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Bitirme projesi tercihi olarak Denizli’yi seçen öğrenciler, ev sahipliğinden dolayı Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederken, Başkan Osman Zolan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Denizli’nin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, kentin 2014 yılında büyükşehir sistemine geçtiğini hatırlattı. Büyükşehir bünyesinde çok sayıda şehir plancısı olduğunu anlatan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Büyükşehir sistemi ile birlikte şehrin bütününe hizmet verir hale geldik. İl bazında başladığımız 25 binlik çalışmamızı yaklaşık 1,5 yıldır sürdürüyoruz. Önce 25 binlik planımızı yapalım istiyoruz. Bu planın yapılması önemli, çünkü her bölgenin öne çıkan ihtiyaçları var” dedi.

“Gençlerimizin bakış açısı önemli”

Şehir plancılığının öneminden bahseden Başkan Osman Zolan, “Ticaretten, sanayi alanlarına, eğitim alanlarından yeşil alanlara kadar ihtiyaca göre şehri planlamak gerekiyor. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığımızla birlikte bunun gayreti içindeyiz. Sizlerin gelişi ayrı bir güzellik. Gençlerimizin bakış açısı önemli. Bu çalışmanızı çok önemsiyorum. Gelmeniz bizleri mutlu etti. İnşallah başarılı bir çalışma olur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 16 32Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 30Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 30Parçalı Bulutlu