REKLAMI GEÇ

Girişimcilik Okulu’na yoğun ilgi

Girişimcilik Okulu’na yoğun ilgi

Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT), Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) ve Denizli Rotary Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen “Yarın İçin Girişimcilik Sahnede – Engel Hiçbir Yerde” projesi sürüyor. Gençler, Girişim Okulu’nda iş dünyasının önemli isimleriyle bir araya geldi, başarı hikayelerini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2016 Salı, 14:10

Çocuk, genç ve kadın girişimciler için farklı projeleri hayata geçiren LİYAKAT DERNEĞİ, çocuklar için ‘Girişimci Çocuk Atölyesi’nden sonra bu kez Denizli’de başlattığı ‘Girişim Okulu’nda gençlere girişimciliği sevdirmek için yola çıktı. Gençler arasında girişimciliğin özendirilmesi, girişimcilik ekosistemine genç fikirlerin katılması amacıyla düzenlediği ‘Girişim Okulu’nda öğrenciler ağırlandı.

DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen’in açılışını gerçekleştirdiği Girişim Okulu’nun birinci oturumunda Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Engin. Deniz Eriş ‘İnovatif Girişimcilik’, Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamil Orhan ‘Girişimciliğin Psikososyal Özellikleri’, Mikado Danışmanlık ve Gelecek Daha Net Gençlik Platformu Kurucusu Serra Titiz ‘Sosyal Girişimcilik’; ikinci oturumda ise; TEB İş Kurma ve Geliştirme Danışmanı Sinan Ağırnaslıgil ‘Girişimcilikte Finansal Kaynaklara Erişim’, Marka Yolcusu Kitabı Yazarı İsmail Erkan ‘Girişimcilikte Marka Yaratma’, Denizli Rotary Eski Dönem Başkanı Mürüvet Algümüş ise ‘Hayatın İçinde Girişimcilik‘ konularında gençlere girişimciliğe yönelik teorik ve pratik bilgileri verdiler.

Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinin merak ettikleri konularda profesyonellerden bilgi alma fırsatı buluğu Girişim Okulu oldukça yoğun ilgi gördü. Etkinliğin sonunda öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu