REKLAMI GEÇ

Grup Model’in konseri ertelendi

Grup Model’in konseri ertelendi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Bahar Şenlikleri devam ediyor. Şenlik kapsamında Denizli’ye gelen Grup Model 21.00’de başlayacak konser öncesi, sahneye çıkmama kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2014 Salı, 20:40

Pamukkale Turizm’in ana sponsor, denizlihaber.com’un medya iletişim sponsoru olduğu “el sanatları-dokuma”temalı Bahar Şenlikleri, 12 Mayıs Pazartesi günü dans gösterileri, ilçelerin tanıtıldığı sergi, kortej yürüyüşü, Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Buldan Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı defile ve Öğretim Görevlisi Feray Şenkibar yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu’nun konseri ile başladı.

galeri-anons

PAÜ Kampüsü’ne hareketlilik getiren şenliğin bugünkü bölümünde şiir dinletisi gibi çeşitli sanatsal etkinlikler gerçekleştirildi. Ancak gözler hiç şüphesiz  Leyla’nın Hikayesi isimli üçüncü albümünü geçen yıl çıkaran Grup Model’e çevrilmişti.

Okan Işık, Can Temiz, Fatma Turgut, Serkan Güzümcü ve Kerem Sedef’ten oluşan rock grubu, Denizlili hayranlarıyla buluşmak için Denizli’ye geldi. Hatta soundcheck bile yaptı, ancak son anda sahneye çıkmama kararı aldı.

Halka açık ve ücretsiz olan Grup Model konseri, saat 21.00’de gerçekleştirilmesi planlanan konsere dakikalar kala iptal edildi. Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü önünde toplanan binlerce öğrenci üzen gelişmenin altında yatan gerekçe gelen ilk bilgilere göre ses sisteminde yaşanan bir aksaklık.  Organizasyon yetkilileri, Denizlihaber.com’a yaptıkları açıklamada, aksaklık nedeniyle konseri, sağlıklı gerçekleşmeyebileceği ihtimali yüzünden erteleme kararı alan Model Grubu üyelerinin, kısa süre sonra PAÜ’ye gelerek yaşanan aksaklığı telafi etme sözü verdiklerini iletti.

Şenlik kapsamında 14 Mayıs Çarşamba günü de Bora Yeter, Barış Yurtçu, Cenk Taner Dönmez ve Samuray Gökçe’den oluşan Kolpa sahne alacak. 15 Mayıs Perşembe günü ise Gülşen, Denizlili hayranlarının karşısına çıkacak.

Konserler dışında, şenlik boyunca öğrencilerin katılabileceği yarışmalar ve oyunlar da düzenlenecek. Öğrencileri sürpriz hediyelerin de beklediği şenlik için PAÜ Kampüsü içinde dev bir lunapark kuruldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu