REKLAMI GEÇ

GÜN ONLARINDI

GÜN ONLARINDI

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen “Çocuk Şenliği”, Delikliçınar Meydanı’nda gerçekleştirildi. Çocuklar, gösterileriyle törene renk katarken, küçük öğrencilerden oluşan “günün protokolü” ise tüm dikkatleri üzerine çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2015 Perşembe, 12:49

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği renkli geçti. Vilayet önündeki törene katılmayan Vali Şükrü Kocatepe, Çocuk Şenliği’nde protokoldeki yerini aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katıldığı törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptı.

Oğuz, Mustafa Kemal Atatürk’ün TBMM’nin kuruluş gününü çocuklara bayram olarak armağan ettiğini belirterek, törene katılanların bayramını kutladı.

ic-1

MEHTER VE HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ
Oğuz’un konuşmasının ardından şenliğe katılan okulların ekipleri, halk oyunları gösterileri sundu. İsmail Tosunoğlu İş Merkezi’ne devam eden engelli öğrencilerin oluşturduğu mehter takımının sunumu da ilgiyle izlendi.

Bu arada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Şükrü Kocatepe ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından verildi.

ic-2

GÜNÜN PROTOKOLÜ
Günün protokolünü ise vali olarak Emsan Doğan Demircioğlu İlkokulu öğrencisi Simge Tepeli, Garnizon Komutanı olarak Yeşilköy Ortaokulu öğrencisi Ethem Erinç Cengiz, Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak Hayme Hatun Anaokulu’ndan Bekir Batuhan Bilgehan oluşturdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 31Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 16 31Parçalı Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 16 30Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu