REKLAMI GEÇ

Güney Ege Kalkınma Ajansı 110’uncu kez toplandı

Güney Ege Kalkınma Ajansı 110’uncu kez toplandı

Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 110’uncu Yönetim Kurulu, gerçekleştirilen çalışmaların özetini içeren gündem maddelerini değerlendirmek ve yeni yapılacak olan faaliyetleri görüşmek üzere bugün Aydın Valiliği’nde toplandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2018 Çarşamba, 16:20

Yeni dönem Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Denizli Valisi Hasan Karahan’ın başkanlığında Aydın’da gerçekleştirilen toplantıya; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Ercan ve Ajans Genel Sekreter Vekili Özgür Akdoğan katıldı.

Vali Hasan Karahan, toplantı öncesi yaptığı konuşmasına 2017-2018 döneminde başkanlık görevini yapan Aydın Valisi Yavuz Selim’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başladı. Her ay sırasıyla Aydın, Denizli veya Muğla’da yapılan Yönetim Kurulu toplantılarının 110’uncusunu yapmak için Aydın’da toplandıklarını dile getiren Vali Karahan, “ 2018 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında Küçük Ölçekli Altyapı Projelerine Yönelik Kültür Turizminin Geliştirilmesi ile Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik Kooperatif ve Birliklerin Güçlendirilmesi Mali Destek Programlarının sözleşme imzalama süreçleri devam ediyor” dedi.

Diğer taraftan bölgedeki yerel aktörlerin bölgesel kalkınma açısından önem arz eden, ancak kurumsal kapasite eksikliği nedeniyle hazırlık ve uygulama aşamalarında sıkıntı ile karşılaşılan çalışmalarına destek sağlama amacı taşıyan toplam 1 milyon TL destek bütçeli Teknik Destek Programında ilan edildiği tarihten itibaren 57 adet proje başvurusu kabul edildiğini belirten Vali Karahan, Başvurulardan 37’si başarılı olarak ilan edildiğini ve Eylül-Ekim dönemi için proje başvuru süreci devam ettiğini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu