REKLAMI GEÇ

Hafta sonu plan yapanlara yağmur sürprizi

Hafta sonu plan yapanlara yağmur sürprizi

Meteoroloji Müdürlüğü’nden hafta sonu plan yapanlara kötü haber. Denizli, cumartesi ve pazar günleri gök gürültülü sağanak yağışın etkisi altında olacak. Yağmur, pazartesi günü de devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2018 Perşembe, 15:37

Meteoroloji Müdürlüğü hava tahmin raporlarını açıkladı. Bir süredir erken yaz yaşayan Denizli’de hava sıcaklıkları artış göstermişti. Ancak, Meteoroloji Müdürlüğü hafta sonu ve yeni haftanın ilk günü yağmur beklendiğini açıkladı.

Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre cumartesi günü Denizli gök gürültülü sağanak yağmurun etkisi altında olacak. Pazar günü de benzer bir havanın etkisinde geçirecek olan Denizli’de yeni hafta da gök gürültülü sağanak yağış ile başlayacak.

Yağmur, hava sıcaklıklarında düşüşü de beraberinde getirecek. 25-26 derece seviyelerindeki sıcaklık 21-23 bandına gerileyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
8 Temmuz 2025 Salı 25 41Sıcak
9 Temmuz 2025 Çarşamba 26 42Sıcak
10 Temmuz 2025 Perşembe 25 41Sıcak
11 Temmuz 2025 Cuma 23 40Sıcak
12 Temmuz 2025 Cumartesi 23 39Sıcak