REKLAMI GEÇ

Hamilelik Okulu’na kayıtlar başlıyor

Hamilelik Okulu’na kayıtlar başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında hayata geçirdiği Hamilelik Okulu’na kayıtlar başlıyor. Kayıtlar, Çaybaşı Caddesi’ndeki Kent Konseyi binasında yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2016 Cumartesi, 12:45

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında, “Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla özel bir hastaneyle işbirliği yaparak hayata geçirdiği Hamilelik Okulu’na kayıtlar başlıyor.

denizli-hamilelik-okulu-kayitlari-basladi-1

Hamilelik Okulu’nda, konusunda uzman doktorlar tarafından doğum öncesi, doğum sonrası sağlık ve doğumu kolaylaştırıcı vücut egzersizleri, nefes alma ve rahatlama teknikleri hakkında eğitimler verilecek.

“ANNE ADAYLARINA SÜRPRİZ HEDİYELER”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konuyla ilgili açıklamasında, Türkiye’ye örnek olacak bir uygulamayı daha başlatarak, sağlıklı nesillerin dünyaya gelmesine katkı sağlamak istediklerini söyledi. Zolan, “Anne adaylarımız, toplamda 3 hafta sürecek olan 12 saatlik programla bilinçli bir gebelik süreci geçirecek. Ayrıca doğum sonrasındaki süreci de kapsayan eğitimlerle bebeklerinin bakımlarını doğru ve sağlıklı bir şekilde yerine getirebilecekler. Eğitime katılan anne adaylarına sürpriz hediyelerimiz de olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu