REKLAMI GEÇ

Hastalardan annelere hediye

Hastalardan annelere hediye

Denizli Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde (TRSM) tedavi gören hastaların el işi derslerinde yaptıkları yeni doğan bebek kapı süsleri Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisine hediye edilerek yeni doğum yapmış annelerin kapısına asıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2014 Çarşamba, 10:34

Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan ve birim yöneticileri, Denizli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisi’ni ziyaret etti. Ziyarette Hastane idaresi ve Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hastalarının yaptığı el işi bebek kapı süsleri Kadın Doğum Servisine hediye edilerek yeni doğum yapan annelerin kapılarına asıldı.

TRSM’den Kadın Doğum Servisine anlamlı hediye
Hastane Yöneticisi Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde, ağır ruhsal problemi olan hastalara toplum temelli ruh sağlığı modeli çerçevesinde psiko-sosyal destek hizmeti verildiğini belirtti. Saçkan, “Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizde; hastaların takip ve tedavileri yapılmakta, bunun yanı sıra hastalara öğle yemeği, bireysel danışmanlık hizmetleri, grup psikoterapileri, psikososyal beceri eğitimi, resim terapisi, müzik terapisi, film terapisi gibi sanatsal etkinlikler, el işi, folklor ve beden eğitimi dersleri verilmektedir.Geçtiğimiz günlerde hastalarımızın bu derslerde yapmış oldukları el işi ürünler ile resimlerin sergisi yapıldı. Bugün biz de Hastane idaremiz, Merkez Sorumlu Hekimimiz ve çalışanları ile birlikte, Merkezde tedavi gören hastalarımızın yaptığı el işi yeni doğan bebek kapı süslerini Hastanemiz Kadın Doğum Servisine hediye etmek istedik. Hastanemize bağlı Merkezimizde yapılan bu süsler yine hastanemizin başka bir bölümü olan Kadın Doğum Servisinde kullanılacak. Merkez Sorumlu hekimimiz Uz. Dr. Sevil Altınkılıç’a ve merkezde tedavi gören hastalarımıza bu hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu