Hat minibüsçüleri şehitler için turladı

Denizli hat minibüs şoförleri şehitlere saygı turu yaptı. Türk bayrakları ile donatılan hat minibüsleri, konvoy halinde yolcu taşıdıkları tüm güzergahı turlayarak PKK terör örgütünü protesto etti. Vatandaşlarda yol kenarlarından ve evlerinin balkonlarından alkışlayarak minibüsçülere destek verdi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2015 Perşembe, 11:01
Denizli Şoförlerve Otomobilciler Esnaf Odası önünde farklı hatlarda çalışan 200’e yakın minibüs şoförü, konvoy halinde güzergahlarını turlayarak PKK terör örgütünü protesto etti. Yaklaşık iki saat süren yürüyüş, Denizli otogarı önünden başladı, İstiklal Caddesi, Saltak Caddesi, Çevre Yolu, Yenişehir, Adalet Mahallesi güzergahlarında devam etti.
ŞEHİT EVİ’NDE SONA ERDİ
Geçtikleri her güzergahta, vatandaşların alkışlayarak destek verdiği protesto yürüyüşü, 29 Ekim Bulvarı’ndan Şehit Polis Hasan Eser’in evinin önünde sona erdi. Minibüs şoförleri burada şehit ailesine taziyede bulundu. Ardından, İstiklal Marşı okuyarak dağıldılar.
“BUGÜN DE SERVİSÇİLER EYLEM YAPACAK”
Terörü lanetlediklerini belirten Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci, “Türkiye’de artan terör olayları ve şehit haberlerinin ardından hepimiz çok etkilendik. Denizli’de oluşturulan yürüyüşlerin ardından taksici arkadaşlarımız tepkisini dile getirdi. Ardından minibüsçüler olarak biz getirdik. Hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı, yaralı askerlerimize ve polislerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.
Semerci, bugünde teröre tepki için servis şoförlerinin eylem yapacağını açıkladı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Denizli | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
19 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 29 | Az Bulutlu |
20 Mayıs 2025 Salı | 15 | 29 | Az Bulutlu |
21 Mayıs 2025 Çarşamba | 16 | 32 | Az Bulutlu |
22 Mayıs 2025 Perşembe | 20 | 35 | Sıcak |
23 Mayıs 2025 Cuma | 20 | 35 | Sıcak |