REKLAMI GEÇ

Hedef 600 milyonluk tasarruf

Hedef 600 milyonluk tasarruf

Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, enerji verimliliğinin hayatın her alanında kullanılması gerektiğini belirtti. Dernek olarak başta sanayici olmak üzere öğrenci ve ev hanımlarına yönelik bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdiklerini vurgulayan Akgün, “Denizli’de bir yılda 600 milyon liralık tasarruf sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ocak 2016 Çarşamba, 14:12

ENVER Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün ve yönetim kurulu üyeleri, Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle Vali Şükrü Kocatepe ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akgün ile Yönetim Kurulu Üyeleri Doç. Dr. Mahmud Güngör, Ali Ordu, Cihan Özkul, Ahmet Sert, Mustafa Kaygın, Osman Kabalay, Şener Arslan, Meriç Ger, Buray Albaş, Mustafa Kabukçu, M. Bekir Ege ve Burhan Armutçu’nun katıldığı ziyarette, Vali Kocatepe ile Başkan Zolan’a dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Enerji verimliliği konusunda bir dizi etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirten ENVER Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün, “Denizli şubesi olarak takım projemize, Enerji verimliliği haftası içerisinde 2 bin öğrencimize eğitimler vererek destek olduk. Sanayimizde enerji etütleri gerçekleştirdik. Ev hanımlarımıza eğitimler düzenledik. Bizde Denizli olarak yılda 600 milyon liralık tasarrufu kendimize hedef koyduk ve bu konuda üstümüze düşen görevi sonuna kadar yerine getireceğiz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızında desteği ile başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi.

denizli-enver-600-milyonluk-tasarruf-ic

VALİ KOCATEPE’YE ÜYELİK BELGESİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın onur kurulu üyesi olduğu ENVER’e, Vali Kocatepe de katıldı. Vali Kocatepe’nin onur kurulu üyeliği belgesini, ENVER Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu