REKLAMI GEÇ

Herkes için Hemsball Festivali

Herkes için Hemsball Festivali

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Uluslararası Kalkınma ve Barış için Spor Günü dolayısıyla”Herkes İçin Hemsball Festivali” düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2015 Salı, 16:09

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin, Uluslararası Kalkınma ve Barış için Spor Günü dolayısıyla düzenlediği “Herkes İçin Hemsball Festivali” Delikliçınar Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın,Gençlik Meclisi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Değirmenci,hemsballın her yaştan insanların yapabileceği yeni bir spor dalı olduğunu belirterek, “Tabi milli bir spor dalı olması da diğerlerinden ayırt edici bir özellik. ‘Türkiye’de neden bir üretim yapılmıyor, buluş yapılmıyor, marka üretilmiyor’ deriz ya, aslında onlara da cevap olabilecek bir spor dalıyla bugün hep beraberiz. Hemsball, Gençlik ve Spor Bakanlığı Herkes için Spor Federasyonu’nca tescil edilen bir spor dalı. Burada amaç uluslararası spor kamuoyunda da bu sporun tanıtılması, kabul edilmesi ve önümüzdeki süreçte de inşallah dünya şampiyonalarında, olimpiyatlarda yer edinmesi için gayret göstermemiz gerekiyor” dedi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu