REKLAMI GEÇ

Honaz Tüneli’nde son 783 metreye gelindi

Honaz Tüneli’nde son 783 metreye gelindi

Denizli Valisi Hasan Karahan, yapımı süren Honaz Tünel İnşaatını yerinde inceledi. Yetkililer tünelin diğer ucu için artık sona yaklaşıldığının bilgisini verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ocak 2019 Cumartesi, 10:52

Denizli Valisi Hasan Karahan’ın ilçe ziyaretlerinin bu haftadaki durağı Honaz İlçesi oldu. Karahan Honaz’da yapımı devam eden Honaz Tünel İnşaatı’nı da yerinde inceledi. Firma yetkilileri, tünel inşaatınde diğer uç için artık sona gelindiği bilgisini verdi. Tünelde 783 metre sonar ışık görünecek.

Honaz ziyaretinde önce kaymakanlığı ziyaret eden Vali Hasan Karakan, Kaymakam Zafer Öz’den ilçede yağımı devam eden kamu yatırımları hakkında bilgi aldı. Daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Honaz İtfaiye Hizmet Binası ile İlçe Santral Garajı Honaz-Organize-Denizli Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Vali Karahan, Honaz Belediyesi’ne geçti.

Rutin ziyaretlerinden sonar Ankara, İzmir, Aydın güzergâhını Antalya, Muğla Karayoluna bağlayacak olan çevre yolu üzerindeki Honaz Tünellerinde incelemelerde bulunan Vali Hasan Karahan, şantiye binasında düzenlenen tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Baş Müh. Alparslan Eşlik, Vali Hasan Karahan’a çalışmalar hakkında haritalar üzerinde bilgi verdi.

Yazıcıoğlu, sol tüpte 2.264 metre, sağ tüpte ise 2.018 metre olmak üzere toplamda 4283 metre ilerleme sağladıklarını ve kalan tünel uzunluğunun ise toplamda 783 metre olduğunu kaydetti. Toplantıda ayrıca; Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Baş Müh. Alparslan Eşlik, ve yüklenici firma temsilcileri de hazır bulundu.

Yapılan bilgilendirme toplantısının ardından Vali Hasan Karahan, tünel içinde incelemelerde bulundu. Burada Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü Yol Yapım Baş Müh. Alparslan Eşlik’ten tünellerde yapılan çalışmaların teknik boyutları hakkında bilgiler aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu