REKLAMI GEÇ

İddialara Başkan Zolan’dan yanıt

İddialara Başkan Zolan’dan yanıt

CHP İl Başkanı Teoman Sancar’ın Denizli Büyükşehir Belediyesi imkanları ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin sahibi olduğu plazanın çevre düzenlemesinin yapıldığı iddialarına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan yanıt geldi. Başkan Zolan, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti, “Çamur siyasetine son verin” çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2016 Perşembe, 20:11

CHP İl Başkanı Teoman Sancar’ın, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin İzmir Yolu’nda bulunan plazasının çevre düzenlemesinin Büyükşehir Belediyesi imkanları ile yapıldığı iddialarına Başkan Osman Zolan’dan yanıt geldi.

CHP İl Başkanı Teoman Sancar’ın kamuya ait imkanların Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin özel işi için kullandırılması ile ilgili iddialarının tamamen asılsız ve mesnetsiz olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi ne kişilere özel bir uygulama yapar ne de Sayın Bakanımız böyle bir şeye tenezzül eder. Bu haksız suçlamalar tamamen çamur siyasetinin bir göstergesidir. Çalışma yapılan yer Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir yerdir ve Bakanımızın mülkiyetinde bulunan arazi sınırları içinde hiçbir çalışma yapılmamıştır” dedi

Bozburun Mahallesi ve çevresinde bir süre önce yapımına başladıkları ve ihalesini tamamladıkları 10 kavşak çalışmasından biri olan bu projeyle ilgili ortaya atılan iddiaların kendilerini derinden üzdüğünü belirten Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan ve toplam 10 kavşağı kapsayan projemiz tüm hızıyla devam ederken, bunlardan 4’ü bitirilerek vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Bunun yanında İzmir asfaltındaki 2 kavşak düzenlemesi daha devam etmektedir. Bu kavşakların bölge trafiğini nasıl rahatlattığı herkesin malumudur. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak CHP İl Başkanı Teoman Sancar’ı bu açıklamasından dolayı kınıyoruz. Keşke kendisi basın yolu ile bize çamur atmak yerine belediyemizden çalışma hakkında doğru bilgileri alsaydı. Şurası bilinmelidir ki, hangi haksız suçlama ile karşı karşıya kalırsak kalalım, kentimizin dört bir yanında başlattığımız çalışmalar aralıksız sürecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu asılsız, çamur siyasetinin bir göstergesi olan mesnetsiz iddialar bizleri yıldıramayacak, aksine daha azimle hizmetlerimize devam etmemize vesile olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu