REKLAMI GEÇ

İftar sofrası Bağbaşı’nda kuruldu

İftar sofrası Bağbaşı’nda kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı Bağbaşı Mahallesi’nde kuruldu. Binlerce vatandaşın katıldığı iftarda vatandaşlarla aynı sofrayı paylaşan Başkan Zolan, “Denizli’mize çok güzel hizmetler yaptık. Tabi bunu Denizli’deki hemşerilerimiz ile tüm kardeşlerimizle birlikte yaptık” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2022 Perşembe, 12:16

Denizli Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarı programı Bağbaşı Mahallesi’nde kuruldu. İftar programına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, davetliler ve binlerce mahalle sakini katıldı. İftarda tüm vatandaşları tek tek selamlayan Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, mahalle sakinlerinin ramazanlarını tebrik etti. Ezanın okunmasıyla birlikte ise binlerce kişi aynı sofrada orucunu açmanın mutluluğunu yaşadı. Başkan Zolan basın mensuplarına yaptığı açıklamada burada muhteşem bir atmosfer olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız sağolsunlar davetimizi kabul edip geldiler. Bizi mutlu ettiler, sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Gerçekten bugün Bağbaşı’nda ayrı bir güzellik yaşadık. Coşkuyu, güzelliği, kardeşliği, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Allah’ıma bu güzelliği yaşattığı için sonsuz hamd ediyorum. İnşallah daha güzel günleri Allah’ım bizlere nasip etsin” dedi.

“Bu buluşma gerçekten güçlü oldu”

Katılımın çok yoğun olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Birbirimizi ve beraber iftar yapmayı özlemişiz. Bu buluşma gerçekten güçlü oldu. Sağlık sıhhat, dayanışma içinde hep beraber aynı güzellikleri yaşamayı Allah’ım bizlere nasip etsin. Denizimize çok güzel hizmetler yaptık. İnşallah bundan sonra da güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Tabi bunu Denizli’deki hemşerilerimiz ile tüm kardeşlerimizle birlikte yaptık. İnşallah Denizimiz daha iyiye daha güzele gitsin” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Örki ise, “Herkesin evinde, bu sofrada belki yediği yiyeceklerden çok daha güzelleri var. Ancak bu sofralarda ayrıca başka nimetler de var. Huzur var, bereket var, afiyet var, sağlık var, hak var, birlik var, beraberlik var, coşku var, ramazanın neşesi var. Ramazanın üzerimize getirdiği kardeşlik duygusu var elhamdülillah” ifadelerini kullandı.

Etkinlikler iftardan sonra da devam ediyor

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı etkinlikleri dolu dolu sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin her gün saat 21.30’da başlayan programının bu seferki konuğu Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası konseri oldu. Yunus Emre ilahileri ve semazen gösterileri ile izleyicileri mest eden Kent Orkestrası büyük beğeni topladı. Saat 20.30’dan itibaren ise ateşbaz, pandomim, kukla, tahta bacaklı animatör ve palyaço gibi birçok gösteri ile eski ramazanları aratmayan etkinliklerin yapıldığı Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi programlarına
https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf
adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 7 Nisan 2022, 13:06

Keşke ihtiyacı olanlar faydalansa benim vergilerimle finanse edilen bu iftarlarda. Zengin semtler oralar…. Orada da masa sandalye koyun, yiyeceğini kendisi getirsinler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu