REKLAMI GEÇ

İftar sofrası Bağbaşı’nda kuruldu

İftar sofrası Bağbaşı’nda kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iftar sofrası bu kez Bağbaşı Mahallesi’nde kuruldu. İftara katılan Başkan Osman Zolan, Bağbaşı’na yapılan yatırımları anlattı, “Hizmet destanlarımızı tüm mahallelerde yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Temmuz 2016 Cumartesi, 18:00

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin iftar yemeklerine Bağbaşı Mahallesi’nde devam edildi. İftarını mahalle sakinleriyle birlikte açan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yemeğinin ardından yemek sonrası yaptığı konuşmada, “Bağbaşı’nda yağmur suyu hattı, doğalgaz gibi birçok sorunu çözdük. Bağbaşı bölgesinde, Türkiye’ye örnek olan bir teleferik hizmete kazandırdık. Ayrıca Antalya-Muğla yolumuzu da örnek bir bulvar haline getirdik. İnşallah bundan sonra da vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmeye çalışacağız. Hizmet destanlarımızı tüm mahallelerimizde yazmaya devam edeceğiz” dedi.

denizli_buyuksehir_bagbasi_iftar_yemegi-ic

Denizli’de Ramazan ayının çok güzel yaşandığını belirten Zolan, “Ancak ülkemizde yaşanan terör saldırılarıyla üzüldüğümüz günler oldu. İnşallah birlik ve beraberlik içinde, kol kola girerek bu zor günleri hep beraber aşacağız” diye konuştu.

denizli_buyuksehir_bagbasi_iftar_yemegi-ic2

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesinde verdiği iftar yemeğine de değinen Zolan, “Gönül birlikteliğimizi göstermek, duygularımızı paylaşmak adına iftar yemeği verildi. Oradaki belediye başkanımız aradı ve çok memnun olduğunu bize iletti. Bu güzellik bizi ihya etti. Herkes bizim kardeşimiz herkes bizim yol arkadaşımız. 78 milyon tek yumruk olmamız gerekiyor” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu