REKLAMI GEÇ

İftar sofrası Yenişehir’de kuruldu

İftar sofrası Yenişehir’de kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar yemeklerine Yenişehir Mahallesi’nde devam edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2016 Cumartesi, 14:51

Yenişehir’deki iftar yemeğine eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle sakinleri ile tek tek selamlaşıp, sohbet etti. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Zolan, “Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri ve duaları kabul eylesin. Artık Ramazan’da sona doğru yaklaşıyoruz. Allah’ım inşallah Kadir Gecesi’ne ve Ramazan Bayramı’na kavuşmayı bizlere nasip etsin. Ülkem, şehrim inşallah huzur birlik ve beraberlik içinde daha iyiye ve daha güzele gitsin” dedi.

Türkiye’de son dönemde meydana gelen terör saldırılarına değinen Başkan Zolan, “Ülkemde yaşanan terör olaylarından dolayı şehit olan askerlerimizi polislerimizi Allah’ım inşallah cennetinin baş köşesinde peygamberimize komşu eylesin. Onlar bu ülkeye canlarını kanlarını verdiler. Biz de birlik, beraberlik ve huzur içinde, ülkemizin üzerinde emelleri olan herkese karşı dik durmalıyız. İnşallah o duruşumuzla birlikte ülkem daha iyiye daha güzele gidecek. Şunu bilin ki bunu yapanlar, ülkemin yükselişinden ve ileri gitmesinden dolayı rahatsız olanlardır” diye konuştu.

Büyükşehir belediye Başkanı Osman Denizli’nin yatırımlarla her geçen gün güzelleştiğini, bugünün dünden daha güzel olduğunu, el birliğiyle daha güzele ve daha iyiye götürmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

denizli-buyuksehir-belediyesi-iftar-yenisehir-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
3 Mayıs 2024 Cuma 14 26Sağanak Yağışlı
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Kuvvetli Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 10 23Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 11 25Parçalı Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 15 28Az Bulutlu